FÖRELÄSNINGAR & WORKSHOPS

Firmans verkstad – hållbara möten, konferenser & events

Är du den på företaget som ansvarar för möten, konferenser och event/evenemang? Är det dags att hållbarhetssäkra även den viktiga delen av er verksamhet? I Firmans verkstad får du en inspirerande föreläsning, praktisk verkstad och möjlighet att formulera en egen strategi för just dina events. 

Vi har ansvar för att vara medarrangörer på ett hållbart sätt, oavsett om det gäller en intern personalfest, möten med leverantörer, konferenser med kunder, året då Melodifestivalen arrangeras i din stad eller dagarna med de lokalt populära fotbollsmatcherna.

I Firmans verkstad får du tre timmar där du tar med dig just dina förutsättningar med utmaningar och möjligheter för att jobba fram en strategi du kan använda redan imorgon. Detta ingår:

INSPIRERANDE FÖRELÄSNING

Vi börjar med en inspirerande föreläsning som bygger på undersökningar av evenemangens betydelse inom marknadsföringen samt mina egna erfarenheter från hundratals evenemang med många goda (och för all del dåliga) exempel. 

VERKSTAD

Därefter blir det verkstad där du får presentera dina förutsättningar för möten, konferenser, event och evenemang i dagens arbetsgrupp. Vi mejslar fram utmaningar och möjligheter. Tillsammans med andra utbyter vi erfarenheter och ger feedback till varandra. 

STRATEGI

Sista delen består i att för din egen del formulera en strategi som du kan använda redan imorgon, utifrån inspirationsföreläsningen med underbyggd fakta, erfarenheter och feedback. 

CHECKLISTOR OCH STRATEGIER FÅR DU MED DIG

När du ska arrangera interna eller externa event/evenemang finns det checklistor och strategier för hur du nyttjar resurserna på bästa hållbara sätt – det får du med dig. 

Och hur ska du tänka när andra arrangerar event/evenemang så att du nyttjar den fulla kraften och potentialen för din verksamhet? Det kommer vi också att skicka med.

Oavsett om du är en erfaren marknadsförare eller nybörjare kommer du att få massor av värdefull kunskap och inspiration som du kan använda direkt i ditt arbete.

Mina referensprojekt:

Ironman Kalmar 
Sweden Rock 
Modelltävlingen Greta G och andra drivande event på citygalleriorna Kvasten Kalmar och Linnegallerian Växjö.
IHM Business school awards Stockholm/Göteborg 
Mångårig erfarenhet som 
moderator
Och många fler

 

Möt Alexander Stutterheim
— ett samtal om entreprenörskap, övertygelse och drömmar

Han avskyr att stå i rampljuset, han trivs inte i stora folksamlingar, han tackar nej till alla förfrågningar om föreläsningar och han vill inte ha personlig uppmärksamhet. Han vill inte ens kallas entreprenör. 

Alexander hittade sin morfars gamla regnrock i en garderob på Öland. Nu finns Stutterheims regnrockar världen över, på modehusen i Paris och New York. Den hänger i den världsberömde Jay Z:s garderob. Hur gick det till?

Alexander är aktuell med en kollektion av främst handstickade ulltröjor som för tankarna tillbaka till morfars garderob och fiskartröjorna, denna gång under taggen John Sterner. Den som köper en tröja kan få bo i hans torp på Öland och kela med fåren. Vouge och Dagens Industri skriver artiklar om affärsmannen som inte vet vad han ska säga om det… Ska det bli succé igen eller är han för tidig med slowfashion och socialt entreprenörskap? 

Vi är många som vill lyssna på Alexanders historia om hur den blyge smålandssonen, som helst gick hem först från festerna, har hamnat på den tuffa modevärldens favoritlista. Vi vill inspireras att vara modiga, tro på idén och våga det där som ingen annan gör. Så jag har övertalat honom att gå med på några samtal. Tillsammans erbjuder vi möjligheten att tjuvlyssna på ett förtroligt samtal under ca 45 minuter. Jag har hittat ett sätt att locka ur honom svaren och snirkla mig förbi den melankoliska, truliga attityden för att nå det varma hjärtat, de stora drömmarna och den oändliga fantasin.

Det finns inget manus så det blir på riktigt och i stunden. Jag menar, hur man ens kan komma på idén att driva sitt företag under namnet Svenska Regn AB eller dela ut årets melankolipris? Det är precis så trist och samtidigt så fantastiskt som det låter. Vi har med oss en produkt från Stutterheim eller John Sterner som vi delar ut i publiken genom tävling eller utlottning. Det finns 10 bokningsbara tillfällen under 2024.

Varmt välkommen att boka en workshop eller föreläsning!

 

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att komma i direkt kontakt med mig.

Rulla till toppen