MODERATORN - HÅLLER SAMMAN DINA MÖTEN

Varför ska ni ha en moderator?

Som moderator ramar jag in mötet mellan talare och publik utifrån uppdraget tema och syfte. Jag skapar en förtrolig och trygg stämning på scen, så att talarna och deltagarna kan leverera sitt absolut bästa, och så att publiken håller sitt fokus när ljuset riktas mot evenemangets huvudpersoner.

En moderator skapar de bästa förutsättningarna

Mitt arbetssätt präglas av att värna hållbarhet i ett events alla delar. Jag använder min kreativitet för att fylla mellanrummen mellan programpunkterna med mening, reflektion och humor. Mitt mål är att publiken och deltagarna på scen efteråt ska känna sig inspirerade och berörda. En stor del av min yrkesstolthet handlar om att vara väl förberedd, hålla tiderna och fånga både detaljerna och helheten.

Moderatorn väver ihop alla delar

Du som arrangör ska kunna medverka aktivt och ta vara på möjligheterna som dina möten/konferenser ger och lämna över ansvaret för programmet, tiderna och möjligheten att väva ihop alla delar till en helhet – till mig.

Tryggt med en moderator

Så egentligen är det den tryggheten jag erbjuder i mina tjänster. Och att investeringen ger resultat.

Välkommen att prata möten med mig!

Jag har uppskattat att föreläsa när Jessica har varit moderator. Noggrann, positiv och nyfiken. Ställer relevanta och intressanta frågor som gör att åhöraren får en bättre upplevelse och jag känner mig trygg.
Jonas Bergqvist
hockeylegend och föreläsare

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att komma i direkt kontakt med mig.

Rulla till toppen