Kundcase

Uppdrag i ett urval

IRONMAN Kalmar

Under de första tre åren arbetade jag nära ledningsgruppen för att säkerställa att nyckelpersonerna, inklusive Ironmans egen speaker Paul Kay, kunde leverera på bästa sätt. Mitt ansvar var att se till att han hade de bästa förutsättningarna att utföra sitt arbete och att han skulle bli en ambassadör i världen för just vår tävling i Kalmar. Så här tio år senare återkommer han fortfarande med stor glädje och har för alltid Kalmartävlingen på en alldeles särskild plats i sitt hjärta. Över 2000 atleter, världseliten, och en folkfest med cirka 50 000 hejande i publiken har gjort Ironman Kalmar till en av de mest populära tävlingarna i världen.

 

Sweden Rock

Under tre år ansvarade jag för publikvärdarna på det fantastiska eventet i Blekinge. Det genomfördes ett pilotprojekt med alkoholtillstånd över hela festivalområdet och jag ansvarade för att utbilda och leda alla publikvärdar i arbetet att skapa en säker och trivsam festival. Ett lyckat projekt och enligt min personliga åsikt det mest välorganiserade och trevliga event jag någonsin besökt. Och då gillar jag inte ens hårdrock. 

Kalmar Stadsfest

Att inför över 10.000 människor får leda programmet för stadens folkfest har varit ett hedersamt och roligt uppdrag de senaste två åren! 

Kalmarsund Promotion

Sedan 11 år leder och producerar jag företagsluncher 8 gånger per år för nätverket Kalmarsund Promotion. Vi bjuder in intressanta gäster som jag intervjuar på scen och har paneldebatter på aktuella och spännande ämnen. 

Riksbyggen Sydost

När Riksbyggen sydost samlade fyra orter i en hybridlösning för att öka dialog och dela kunskapen mellan olika avdelningar fick jag äran att leda programmet från scen. Vi hade 60 gäster i lokalen och tre orter uppkopplade via teams med lika många till! Med ett gediget program med samtal och workshops blev det en givande och spännande dag som kändes nära och tillsammans – trots avståndet.

Rulla till toppen