DEN KREATIVA OCH HÅLLBARA EVENTBYRÅN

Min eventbyrå hjälper till att skapa effektfulla och hållbara företagsevent i hela Sverige. Ett lyckat event är lönsamt då det stärker ditt varumärke och skapar nya affärsmöjligheter. Men det kräver en effektiv planering, engagerande innehåll, ett resurssmart genomförande och uppföljning. 

Ett företagsevent kan ordnas för medarbetare, samarbetspartners eller kunder. Några exempel på företagsevent:

  • Kick-off: Starta en ny period eller projekt med ett event.
  • Konferens: Ett event där experter och intressenter samlas kring ett specifikt ämne.
  • Julfest: Decembers stora företagsfest.
  • Temadagar: Eventet byggs upp kring ett specifikt tema eller ämne.
  • Teambuilding: Stärk ditt team med aktiviteter utformade för att bygga och stärka laget.
  • Prisgala: Belöna bra prestationer med priser och prisutdelning.
  • Kundträff: Ett event designat för att engagera och uppskatta dina kunder.
  • Utbildningar/Lanseringar: Utbildning och/eller introduktion av nya produkter.

     

Eventbyråns uppdrag – att förverkliga era visioner

Mitt företag är inte bara en eventbyrå; jag är er partner i att förverkliga era visioner. Jag arbetar nära er för att förstå era mål, värderingar och önskemål. Oavsett om det är ett företagsjubileum, produktlansering, konferens eller teambuildingaktivitet, strävar jag efter att skapa en skräddarsydd upplevelse som speglar er unika identitet och syfte.

Min expertis – kreativitet och precision

Med många års erfarenhet inom eventplanering och som moderator kombinerar jag kreativitet och precision för att skapa evenemang som sticker ut. Från konceptualisering till genomförande, fokuserar jag på varje detalj för att säkerställa en sömlös och minnesvärd upplevelse. Jag tar hand om allt från logistik och programplanering till tekniska arrangemang och catering, så att ni kan fokusera på att njuta av evenemanget.

Hållbara företagsevent

Jag tror på hållbarhet och ansvarstagande i allt vi gör. Från val av leverantörer till evenemangsupplägg, strävar jag efter att minska vår påverkan på miljön och främja socialt ansvar. Genom att samarbeta med mig kan ni vara säkra på att era evenemang inte bara är minnesvärda utan också hållbara.

Kontakta mig för ert nästa företagsevent

Låt min eventbyrå vara er partner för att skapa ett minnesvärt företagsevenemang. Oavsett om ni planerar för ett mindre möte eller en stor konferens, finns jag här för att göra era visioner till verklighet.

Kontakta mig idag för att diskutera era idéer och behov. Tillsammans kan vi skapa en upplevelse som kommer att överträffa era förväntningar och lämna ett varaktigt intryck på ert företag och dess deltagare.

Marie Fuhr Ohlsson på Swedbank Kalmar om att jobba med Jessica:

Det är alltid kul att göra jobb tillsammans med Jessica och det är därför att

– hon är en öppen och glad person.
– hon är en trygghet, då hon alltid är så förberedd och påläst.
– hon är alltid helt prestigelös och då blir det enkelt.
– hon är så bra på att dela med sig av erfarenheter och tidigare upplägg. Vi kan börja på ett vitt papper men vips så finns det ett upplägg klart och tydligt.

Till alla som vill jobba med en professionell person som har koll på läget rekommenderar jag varmt att ni ska kontakta Jessica.

Kontakt

Fyll i formuläret nedan för att komma i direkt kontakt med mig.

Rulla till toppen