Om

”Att samarbeta med Jessica har varit ett rent nöje genom åren. Alltid lika engagerad, positiv och idérik. Jessica kan konsten att förena kraft och energi med ett lugn som sprider sig till de hon intervjuar på scen.”
– KALMARSUND PROMOTION

Jessica är född till att vara entreprenör, att vara nyfiken och modig är hennes starkaste drivkrafter. Med hennes stadiga värdegrund där hållbara affärer styr valen och ett genuint intresse för andra människor tar hon sig an uppdrag med stor respekt för investerad tid och pengar, och alltid med hållbarhet i fokus.

Som skribent har Jessica alltid gillat att skriva porträtt om människor och berätta deras historia, det har blivit ett kokboksprojekt och en liten bok om livet på (och utanför) Facebook som också blev en föreställning när det vuxit till sig. 

Kanske var utmaningen att utveckla citynära gallerior i både Växjö och Kalmar, och affärsutveckla vackra Höganäs handel något som verkligen gjorde att hon fick använda sin kreativitet, se möjligheterna och ena många olika intressen för att dra åt samma håll? Det var också då hon lärde sig mycket om konsumtionens starka krafter, attraktionen i platsen och människors beteendemönster. 

Att jobba med event har alltid intresserat Jessica därför att hon tror på magin som sker när människor möts – om anledningen är hockey, triathlon, musik eller business spelar mindre roll. Hennes erfarenheter från de stora eventen som Ironman Kalmar, Sweden Rock och Kalmar stadsfest som lockar flera tiotusentals människor har gett henne spännande insikter och ovärderliga kunskaper. 

I över tio år har Jessica varit moderator för Kalmarsund Promotions företagsluncher med 70-100 deltagare per gång vilket har gett en känsla för tempo och innehåll för att skapa värde, liksom det har stärkt hennes nätverk bland företagare som genom åren har gästat henne på scen för panelsamtal och intervjuer.

Som moderator är hon inte själv intresserad av att stå med stjärnglansen, det vill hon att hennes gäster ska göra. Jessicas mål är alltid att skapa de allra bästa förutsättningar för de som ska föreläsa eller delta i paneldebatter så att de kan göra sitt bästa. Genom att vara trygg, ha nära till mjuk humor, hålla publikens fokus och energi riktad på scenen och se till att alla är trygga med vad de ska leverera för att produktionen ska ge önskat resultat.

Rulla till toppen